Kids Bijbel Cursus - Gods reddingsplan

Met mentor • 7 lessen • 48 cursisten

Voor jou:
Wat leuk dat je een bijbelcursus voor kinderen gaat doen! Wij hebben mooie lessen voor je gemaakt. De 7 lessen leren jou Wie God is en wie jij bent. Je gaat Gods reddingsplan ontdekken hoe jij door Zijn Zoon, Jezus, een nieuw leven kan krijgen. Een leven dat vrij is van zonden en vrij van angst. Alles wat je leert, kun je terugvinden in de Bijbel, het Woord van God.
Voor ouders/verzorgers/kinderwerkers:
Fijn dat uw kind zich gaat aanmelden voor de Kids Bijbel Cursus van stichting IKEG!
Hierbij wat aandachtspunten:
1. Minimale leeftijd is er niet. Wel moet uw kind zelfstandig kunnen lezen en antwoorden kunnen typen. Óf u moet er voor kiezen om uw kind te begeleiden met het doornemen van de cursus.
2. Deze cursus bestaat uit 5 hoofdonderwerpen, verdeeld over 7 lessen. Kort gezegd ontdekken de kinderen Wie hun Schepper is, hoe je verlost kunt worden van je zonden en hoe je als kind van God kunt gaan leven.
3. Na een gemaakte les kan het kind op “antwoorden verzenden” klikken. Dan gaan de antwoorden naar zijn/haar mentor die de gemaakte les nakijkt. Als de hele cursus is doorlopen, dan krijgt uw kind een leuke verrassing opgestuurd.
4. Het enige wat nog nodig is om te starten is dat u uw kind op de volgende pagina aanmeldt met een naam, een mailadres en een zelfbedacht wachtwoord. Wanneer dit is gedaan, kan uw kind beginnen.
Deze cursus is samengesteld door stichting IKEG. Het doel van de stichting is om gelovige en niet-gelovige kinderen bekend te maken met de geweldige boodschap van het Evangelie. We vinden het leuk om terug te horen hoe de cursus in de praktijk bevalt. Wilt u iets kwijt over de inhoud van deze cursus, stuur dan gerust een mail naar info@ikeg.nl
Namens het IKEG-team,
Marco Baan

Start cursus